Belægning & fliser

Royal Landskabspleje & Entreprenør monterer, udskifter og genopretter fliser, som passer til ethvert udendørsområde. Mulighederne er mange.

Ny terrasse eller indkørsel?

Flise- og belægningsarbejde

Royal Landskabspleje & Entreprenør er din professionelle montør af fliser og belægning. Uanset om du har behov for en ny havegang, en genopretning af nedsunkne fliser eller noget tredje, kan vi imødekomme dine behov. Vores ekspertise med fliser er til hver en tid din sikkerhed for et arbejde, som er veludført, og har et flot visuelt udtryk udadtil.

Vi mestrer fliseopgaver gennem vores erfaring og høje faglighedhed. Vi tager altid højde for kundens ønske, og tager som udgangspunkt altid ud til kunden og kommer med råd og vejledning, som er helt uforpligtende. På det pågældende sted bliver der lavet et forslag til, hvordan belægningsarbejdet eller flisearbejdet helt præcis bør gribes an. 

Der vil blive taget højde for vinkler, fald og højde, så der kan udføres en helt præcis og nøjagtig belægning af fliserne. Vi har at gøre med alle fliser i beton, og der er mange muligheder, da udvalget er så bredt, som det er. Står du derfor og har behov for vejledning til at løse din opgave, så hjælper og guider vi dig ud fra viden om tendenser og materialer.

Vi har også mulighed for at opbygge en havemur af støbte sten. En havemur er ikke bare en mur, men har en dekorativ og pyntende effekt på det visuelle udtryk i haven. Alle vores opgaver med en havemur bliver løst med sten, der er støbt i beton. Vi vejleder og rådgiver gerne, hvis du står tilbage med eventuelle spørgsmål, der er uopklarede på området. 

FÅ ALTID ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ HAVE- OG ANLÆGSARBEJDE​

Professionel fliselægning

Mange anlægsopgaver udføres

Der udføres opgaver af mange slags, når det kommer til belægningsarbejde og flisearbejde. Vi tilbyder at lave alt fra en terrasse, havemurer til blomsterbede og havegange. Derudover kan vi også opsætte dit næste hegn. Vi laver opsætning af alle typer af hegn på alle udendørsområder. Fælles for vores opgaver er, at vi monterer yderst professionelt, og vi sørger altid for, at fundamentet er holdbart og sikkert. Alt brolægger- og belægningsarbejde udføres efter ‘Normer for Danske Anlægsgartnere af 2010”.

Uanset hvilken type anlægsopgave du står og har brug for, stiller vi altid vores ekspertise til rådighed, så du kan blive klædt på til at tage de helt rigtige valg. Haven har for mange en stor betydning i dagligdagen, så de enkelte valg er vigtige. Vi hjælper vores kunder professionelt på vej.

Vi tilbyder bl.a.: