Træfældning Roskilde

Din erfarne anlægsgartner, som endnu ikke har takket nej til en opgave, fordi den var for stor eller for omfattende. Alle opgaver, store som små , udføres og mestres professionelt.

Vi arbejder på hele Sjælland

beskæring & træfældning

Hvad end der skal løses en opgave med en lille eller stor træfældning eller beskæring, kan du være sikker på, at opgaven kan løses. Med erfaring for træfældning helt tilbage fra 1980’erne er det endnu ikke hændt, at der er blevet takket nej til en for stor opgave, hvilket vidner om ekspertisen på området.

Uanset om din opgave kræver, at der skal kravles rundt i træet og udfører beskæringer, eller om der er behov for en lift på opgaven, så kan alle opgaver løses. Der er altid en række kompetente og uddannede samarbejdspartnere at trække på, såfremt det skulle hænde, at firmaet står uden for en enkelt ressource. Skal der derfor benyttes en lift til at udføre arbejdet, gøres der jævnligt brug af faste samarbejdspartnere.

Enhver opgave er forskellig, og derfor er vores aftaler med hver enkel kunde altid skræddersyet til den enkelte. Vi kommer på relevante løsningsmuligheder, og vi udarbejder gerne løsningsforslag til den enkelte opgave, så opgaven kan mestres bedst muligt i forhold til kundens ønsker og forudsætninger. Vi kommer gerne ud og rådgiver på det pågældende sted, og udfærdiger et helt uforpligtende skriftligt tilbud på opgaven.

FÅ ALTID ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ HAVE- OG ANLÆGSARBEJDE​

Træfældning til private

Vi fælder træet sikkert og forsvarligt

Vi udfører træfldning og beskæring af alle typer. Vi har ressourcerne og fagligheden til enhver opgave, så hvad end du har behov for en styning af dit træ eller en kronereduktion, kan du være sikker på, at vi udfører opgaven efter naturens forbehold. Vi udfører kronereduktion og styninger i slutningen på sæsonen, så træet har de bedste forudsætninger for at vedligeholde og tilpasse sig sin reduktion. Det handler om korrekt timing.

Det kan være svært at kende til alle naturens forbehold, men du kan være sikker på, at vi kun udfører opgaver, som kommer naturens træer og buske til gode. Vi foretager eksempelvis ikke kronereduktioner og styninger i foråret, da det i værste fald kan tage livet af træet. Vi rådgiver og forklarer gerne yderligere, hvis det er ønsket og behovet. I fællesskab med kunden finder vi en løsning, som er i overensstemmelse med naturen og dit udendørsprojekt med træfældning og beskæring. 

Vi tilbyder bl.a.: