Græsslåning Roskilde

Har du brug for en ny græsplæne? Vi laver alt inden for beplantning, græsplæner og græsslåning for boligselskaber, store fabriksarealer, villaer mm. Læs mere her på siden. 

Ny beplanting & vedligeholdelse

Alt inden for beplantinng & græsplæner

Royal Landskabspleje & Entreprenør er din erfarne anlægsgartner med stor ekspertise i græs og beplantning. Vores mange års erfaring og høje faglighed er din sikkerhed for et arbejde, der er udført korrekt, nøjagtigt og holdbart. Vi leverer resultater, som har de bedste forudsætninger.

Uanset om du har behov for græs eller beplantning i privat eller erhverv, så kan du være sikker på, at vi kan levere og udføre opgaven for dig. Står du og skal have monteret græs på et udendørsområde, så står vi klar. Vi anlægger nyt eller omlægger traditionelt slå græs eller rullegræs efter behov og ønsker. Vi er altid lydhøre og rådgiver gerne om valg af græs.

Har du behov for et nyt træ, et nyt bed eller måske en ny busk i haven, så er vi klar til at høre, hvad dine ønsker er. Vi udfører arbejde efter kundens anvisning og bestræber os på at imødekomme ethvert ønske. Vi er opmærksomme på kundens valg, og sørger for at vejlede efter vores ekspertise i feltet, så kunden er sikret et holdbart og hensigtsmæssigt resultat. Vi sikrer grønne og sunde områder, som er i overensstemmelse med intentionerne ud fra den aktuelle situation på udendørsområdet. 

Husk at vi til hver en tid tilbyder at komme ud på det angivne område for at udarbejde en skriftlig rapport, som indeholder et uforpligtende tilbud.

FÅ ALTID ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ HAVE- OG ANLÆGSARBEJDE​

Hjælp til det grønne

Din alsidige gartner

Vi mestrer enhver opgave med beplantning og græsplæner. Mulighederne er mange og kun fantasien og naturens forbehold sætter grænserne for, hvad vi kan tilbyde at udføre. Vi har altid ideer og kreative løsninger til enhver opgave, som kan danne rammerne for kundens arbejdsopgave. 

Vi tilbyder også service og vedligehold af grønne områder. Uanset om det drejer sig om store fabriksarealer, villaer, boligselskaber mm., så kan vi tilbyde services som b.la. græsslåning. At have et grønt udendørsområde er krævende og meget skal vedligeholdes for at have et sundt og smukt udendørsmiljø. Vi tilbyder derfor at vedligeholde, beskære buske og træer efter behov, mm.. Vi skræddersyer individuelle aftaler.

Vi tilbyder bl.a.: