Nyanlæg & renovering

Vi tilbyder bl.a. udgravning til faskiner, sokler og kloak. Nedbrydning af vægge og mindre bygninger. Vi samarbejder med autoriseret kloakmester.

Solide resultater

Nyanlæg & omlægning

Royal Landskabspleje & Entreprenør kan lave stort set alt i ny-anlæg. Står du som virksomhed og har behov for en legeplads ude i dit udendørsområde, kan du være sikker på, at vi kan udføre opgaven korrekt. Af andre opgaver kan nævnes nedgravning af faskiner, så tagrenden holdes sund og effektiv og kan modstå store mængder regn. 

Som et led i monteringen af enhver legeplads, så kan vi også tilbyde at komme og reparere og vedligeholde efter ethvert kontrolbesøg. Ud fra den angivne kontrolrapport kan vi sikrer dig, at din legeplads forbliver sikker og fuldt ud ansvarlig at drive og lege på.

Vi udfører opgaver af mange typer, og din sikkerhed er vores mange års erfaring og faglige kompetente samarbejdspartnere. Vi kan indhente folk til enhver opgave. Således kan store som små opgaver imødekommes. Har du en eventuel opgave på sinde, som du tvivler på, vi kan mestre hos vores firma, kan du altid tage kontakt. Vi løser det.

FÅ ALTID ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ HAVE- OG ANLÆGSARBEJDE​

Fleksible løsninger

anlægsopgaver i hele feltet

Vi udfører opgaver inden for hele landskabspleje- og entreprenør feltet, og det er kun dine behov, der sætter begrænsningen. Vi kan indhente kompetente samarbejdspartnere, som er uddannet til enhver opgave uanset størrelse.

Derudover kan vi også opsætte dit næste hegn. Vi laver opsætning af alle typer af hegn på alle udendørsområder. Fælles for vores opsætning er, at vi monterer yderst professionelt og holdbart. Har du behov for rådgivning til materialevalg, så hjælper vi også gerne med det. 

Står du derfor og har behov for at rive en væg ned eller to? Vi kan nedbryde vægge og mindre bygninger, da vi har en række dygtige samarbejdspartnere, som gør det muligt. Vi har en masse ressourcer i vores firma, og vi kan derfor klare alt i nyanlæg og omlægning på stedet.

Vi tilbyder bl.a.: