Pleje af grønne områder

Som erhvervsdrivende kan I få jeres grønne arealer vedligeholdt. I fællesskab kan vi planlægge, hvordan jeres udendørsområder skal vedligeholdes og passes uanset omfang.

Løsninger tilpasses jeres behov

grønne områder i erhverv

Står du som firma og har et udemiljø, en parkeringsplads eller et anden udendørsområde, som kunne have godt af en kærlig hånd? Vi tilbyder at udføre alle slags udendørsopgaver med henblik på at imødekomme jeres ønsker og behov for en anlægsgartners ekspertise. Vi laver blomsterbede, planter træer, planter buske, lægger fliser, sætter hegn op og meget mere. Sagt på en anden måde, så udfører vi skræddersyede løsninger ud fra individuelle ønsker, så de passer hver kundes behov.

Står du eksempelvis med et stort udendørsareal, der har behov for en jævnlig aftale med græsslåning, kan vi tilbyde at slå græsset, hvad end det drejer sig om boligselskaber, store fabriksarealer eller lignende. Det vigtigste for os er, at det er dig som kunde, der bestemmer, og vi supplerer med den rette erfaring og faglighed til at komme med løsningsforslag og hensigtsmæssige resultater. Vi imødekommer enhver arbejdsopgave. 

Står du tilbage med eventuelle spørgsmål, eller har du behov for rådgivning og vejledning, står vi altid klar til at hjælpe. Husk, at vi gerne kommer ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. 

FÅ ALTID ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ HAVE- OG ANLÆGSARBEJDE​

Vi passer jeres udearealer

Vedligehold og pleje

Når man er erhverdrivende, kan det være ekstra svært at finde tid til at skulle holde styr på udendørsarealerne. Giv dig selv den frihed at få en ekstra hånd til at klare vedligehold og pleje af udendørsmiljøet, så du har tid til at gøre det, du er god til. I fællesskab finder vi en løsning.

Royal Landskabspleje & Entreprenør er fleksible og ordner bede, skraldespande, slår græsset og kan klare mange andre opgaver. Der er næsten ikke dét, vi ikke kan og vil. Det er kun dine behov og naturens forbehold, der sætter grænserne for vores arbejde. Er du i tvivl om noget, så kan du roligt henvende dig allerede i dag. Et opkald er helt uforpligtende.

Vi vedligeholder bl.a.: