Vedligehold & pleje

Det kræver overskud, tid og en bred viden, når det kommer til vedligehold og pleje af grønne områder. Vi udfører alt i vedligehold og pleje efter naturens forbehold.

Professionel pleje

vedligehold af haven

Skal hækken klippes, skal træet beskæres, eller skal plænen slås hvis den vokser lidt hurtigere, end du kan nå at følge med? Uanset hvor stort eller lille omfang, som du har brug for hjælp til vedligehold og pleje af haven, kan vi tilbyde at hjælpe dig.

Vi klarer alle de praktiske opgaver i din have, din indkørsel eller noget helt tredje. Hvor der er grønt og natur, er der arbejde, der skal klares. Vi mestrer enhver opgave, og det er kun dig, der er med til at sætte vores begrænsning. Vi er lydhøre og rådgiver gerne, hvis det er behovet.

 

Skal du have beskåret et træ eller en busk, kan vi selvfølgelig også klare det. Der er nogle helt klare retningslinjer for, hvordan hver enkel træsort skal håndteres, og det er vigtigt at det sker på retmæssige tidspunkter.

Det er altid en god ide at tage kontakt til en med faglig erfaren, når det kommer til beskæringer, da det kan have stor betydning for levetiden på det pågældende træ eller busk. Vi tilbyder altid at vejlede og rådgive helt uforpligtende og gratis, hvis behovet skulle opstå. Kontakt allerede i dag!

FÅ ALTID ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ HAVE- OG ANLÆGSARBEJDE​

Vi står klar til at hjælpe

Få kontrol over havens vækst

Det kan være svært at følge med, når alt begynder at vokse og gro til i haven, og derfor er det altid godt at have en erfaren højre hånd på opgaven. Vi tilbyder at vedligeholde og pleje haven, såvel som andre udendørsområder efter ønske og behov. Det handler om din prioritering.

Så skal du have klippet hækken, slået græsset, beskåret græsset eller noget fjerde, så kan du med god samvittighed trække på vores arbejdskraft. Vores ekspertise i feltet er din sikkerhed for et grønt område, hvor alle forudsætninger for en pæn og sund have er på sit højeste overhovedet. Vi udfører vores arbejde efter dine ønsker, så din have altid er ajourført. 

Vi tilbyder bl.a.: